Portal
Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleer

Arrangementen


U heeft van het Loket een arrangement voor een leerling gekregen. Welke soort arrangementen zijn er en welke worden door het Dienstencentrum uitgevoerd?


  Vorm ondersteuning   Rol Loket  Communicatie 
 A  AB/ TLV Cluster 1: Geen. Direct contact school à CVI/ en b.v. Bartiméus  (evt. adviesroute via Zorgmakelaar) School meldt aan de regiomanager dat er een arrangement gestart is.
 B  AB/ TLV Cluster 2:   Geen. Direct contact school àCVI/  en Kentalis  (evt. advies route via Zorgmakelaar) School meldt aan de regiomanager dat er een arrangement gestart is.
 C  Arrangement AB  cognitief (ZML)   (is m.n. begeleiding lln. met downsyndroom) Toekenning door het loket School en ouders krijgen bericht van de zorgmakelaar (licht DC in).
Dienstencentrum legt contact met de school. AB door het DC.
 Arrangementen AB  medisch-lichamelijk Toekenning door het loket School en ouders krijgen bericht van de zorgmakelaar (licht Twijn in). De Twijn* legt contact met de school
* (in regio Friesland, Groningen andere organisatie) 
 E  Arrangement AB SBO  Toekenning door het loket School krijgt bericht van de zorgmakelaar. (licht DC in).  Dienstencentrum legt contact met de school. 
 F Arrangement AB gedrag (medium en zwaar)  Toekenning door het loket School krijgt bericht van Zorgmakelaar (licht DC in).  Dienstencentrum legt contact met de school. 

Bij toekenning van arrangement C, E of F nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak met één van onze ambulant begeleiders.

Consulten
Wanneer u voor de begeleiding van een leerling meer inzicht wilt krijgen in de hulpvraag en de achterliggende problematiek, dan kunt u hulp van een ambulant begeleider aanvragen. In het consult kunt u een observatie laten doen of een adviesgesprek voeren. De doelgroepen zijn leerlingen met gedragsstoornissen, kenmerken van ontwikkelingsachterstanden of autisme.
U kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met het Dienstencentrum.
Consulten worden op basis van offerte betaald uit de reguliere zorgmiddelen van de school.
wij werken samen met