Portal
Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleer

Aanmelden

In verband met de coronamaatregelen is de school telefonisch niet goed bereikbaar. Voor aanmelding van een nieuwe leerling kunt u rechtstreeks contact opnemen met de teamleider.

Eliëzerschool, teamleider mw. A. Ploeg, mobiel: 06 28912371
e-mail: a.ploeg@so-zwolle.nl


Informatieochtenden Eliëzerschool Zwolle (SBO):

 

Graag stellen wij ouder(s) en/of verzorger(s) van (mogelijk) toekomstige leerlingen die graag meer willen weten over de Eliëzerschool in de gelegenheid om onze school te bezoeken.

Dat kan op de volgende momenten:

 

Woensdag 25 maart van 9.30 uur  – 10.45 uur Vervalt i.v.m. sluiting school

Woensdag 22 april van 9.30 uur  – 10.45 uur Vervalt i.v.m. sluiting school

Woensdag 20 mei van 9.30 uur  – 10.45 uur

Woensdag 10 juni van 9.30 uur  – 10.45 uur

 

Tijdens deze ochtenden wordt er informatie gegeven over welke plaats onze school inneemt binnen de Stichting voor Speciaal Onderwijs in Zwolle, op welke manier wij op school werken en wat wij leerlingen kunnen bieden. Ook krijgt u een rondleiding door de school.

Op deze manier kunt u zich een goed beeld vormen van onze school voordat u uw (pleeg)kind aanmeldt.

Wilt u op één van deze momenten op bezoek komen? Mail dan naar a.ploeg@so-zwolle.nl of bel naar 06-28912371 om u hiervoor aan te melden.

Ook begeleiders, AB-ers of IB-ers e.a. zijn tijdens deze ochtenden van harte welkom!

 

Deze bijeenkomsten zijn niet bedoeld voor leerlingen. Als u uw (pleeg)kind (na het verkrijgen van een TLV) heeft aangemeld bij ons op school, krijgt uw (pleeg)kind een persoonlijke uitnodiging voor een kennismakingsmoment op school. Ook vindt er dan een intakegesprek plaats met ouder(s)/verzorger(s) en eventuele begeleiders.

wij zijn aangesloten bij