Portal
Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleer

Aanmelden

 

Klik hier voor belangrijke informatie voordat u uw kind aanmeldt.
Aanmeldingsformulier

 

Graag alle gegevens zo volledig mogelijk invullen. Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk met uw gegevens om.

 


Aanmeldtraject
Hieronder treft u een overzicht aan van de zaken die geregeld moeten worden in het aanmeldtraject van uw (pleeg)kind. 

 
 

 

Aanmeldingsformulier 

Voor het invullen van het aanmeldingsformulier kunt u gebruik maken van het digitale formulier bovenaan deze pagina op de website. Het is fijn als u de gegevens zorgvuldig en zo compleet mogelijk invult. 

 

 

Vervoer 

Het vervoer moet u  zelf bij de plaatselijke gemeente aanvragen. Behalve als u in de gemeente Kampen of in Elspeet woont. Voor vervoer in gemeente Kampen neemt u contact op met Mathilde Sterk via m.sterk@so-zwolle.nl

 

Voor Elspeet neemt u contact op met de Stichting Leerlingvervoer Elspeet via e-mailadres stichtingleerlingenvervoer@gmail.com

 

Intakegesprek

U ontvangt in de laatste twee maanden voor de zomer-/kerstvakantie een uitnodiging voor een intakegesprek. Het doel van het intakegesprek is: het vormen van een beeld van uw kind en zicht krijgen op de onderwijsbehoeften van uw kind. Bij dit gesprek zijn de teamleider, de intern begeleider en waar mogelijk de schoolmaatschappelijk werkster aanwezig. 

 

Bij een aanmelding buiten de periode van de kerst-/zomervakantie wordt in overleg met u een afspraak gemaakt voor een intake. 

 

Identiteitsgesprek

Als u voor het eerst een (pleeg)kind bij ons op school aanmeldt, ontvangt u van ons na de aanmelding een uitnodiging voor een identiteitsgesprek met de schoolleider. 

Het gesprek is een vervolg op het door u ingevulde identiteitsformulier. 

 

Dossier

Het schooldossier wordt door ons opgevraagd bij de school van herkomst. 

 

Kennismakingsmorgen/-middag

Op een ochtend of middag in de laatste twee weken voor de kerst- of zomervakantie is er een kennismakingsmoment voor alle nieuwe leerlingen. Uw kind ontvangt uiterlijk een week van tevoren hiervoor een uitnodiging. 

 

Bij een aanmelding buiten de periode van de kerst-/zomervakantie wordt in overleg met u een afspraak gemaakt voor een kennismakingsmoment. 

 

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de interim-teamleider van de Eliëzerschool, de heer J.K. van der Hart, via e-mailadres tlsbo@so-zwolle.nl.  

 

wij werken samen met