Portal
Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleer

Meer dan meetbaar

De reformatorische Obadjaschool biedt speciaal onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige handicap. Er zijn twee locaties:

•    De locatie aan de Hasselterdijk in de stadswijk Stadshagen in Zwolle, in hetzelfde gebouw als de Eliëzerschool. Deze school biedt met 22 personeelsleden onderwijs aan ruim 40 leerlingen met complexe gedragsproblemen (cluster 4).
•    De locatie aan de Willem Barentszstraat in Zwolle. Deze school biedt speciaal onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen (cluster 3, ZML). Er gaan bijna 100 kinderen in de leeftijd 4 t/m ongeveer 19 jaar naar deze school en er zijn ruim 40 medewerkers aan de school verbonden.

Bekijkt u hier onze promotiefilm

 

 

Europees Sociaal Fonds (ESF)

Onze school krijgt in de nieuwe subsidieperiode uit het Europees Sociaal Fonds Plus (ESF+ 2021-2027) een financiële bijdrage. Het Europees Sociaal Fonds is een Europees instrument om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan (beter) werk te helpen en te zorgen voor eerlijkere arbeidskansen voor EU-burgers.
Het fonds ondersteunt structurele verbeteringen ten aanzien van werkgelegenheid, onderwijs en sociale ontwikkeling en beleid gericht op ontwikkeling van arbeidsmarktvaardigheden. De huidige inzet van het fonds, in vergelijking met de vorige periode, is herstel van Europese samenlevingen en economieën na de impact van het coronavirus.

 

wilt u eens kennismaken?
meer informatie over ons onderwijs
wij werken samen met