Portal
Menu
Zoek
Zoeken Annuleer

Vervoer

Vervoer
De meeste leerlingen komen uit Rijssen, Urk, Genemuiden, Staphorst, Nunspeet en Elspeet. Alle leerlingen komen met busjes naar school. Het vervoer van en naar school wordt geregeld via de gemeente waarin het kind woont.

Aanvragen vervoer
Ouders moeten zelf contact op nemen met de afdeling leerlingenvervoer van de woongemeente om af te stemmen hoe het vervoer wordt geregeld. We raden aan om geruime tijd voor uw kind naar onze school gaat contact op te nemen met de gemeente.

Spelen of logeren bij klasgenoten
Kinderen gaan regelmatig spelen of soms logeren bij een klasgenoot in een andere woonplaats. Het busje uit die plaats wordt dan vaak als handige vervoersmogelijkheid gezien. Het meerijden is meestal mogelijk, maar het is wel belangrijk dit vooraf goed af te stemmen met de chauffeurs. Zonder overleg tussen ouders en chauffeurs van beide busjes is het niet mogelijk dat kinderen in een ander busje meegaan.

Problemen rondom vervoer
Mochten er problemen of misverstanden zijn rondom het vervoer, dan kunt u contact opnemen met de school. We helpen dan bij het vinden van een oplossing.

Winterweer

Wanneer er door de weersomstandigheden niet kan worden gereden, krijgen de ouders daarvan bericht van de vervoerder. De verantwoording van het vervoer ligt bij de vervoerder en deze beslist of er wel of niet gereden kan worden.

De school blijft in principe geopend.


wij werken samen met